Neretvanski i dalmatinski specijaliteti

Neretvanski brudet od jegulja i žaba, neretvanski gambori, hobotnica, jadranska riba i druga tradicionalana dalmatinska jela

Neretvanski i dalmatinski specijaliteti

Neretvanski brudet od jegulja i žaba, neretvanski gambori, hobotnica, jadranska riba i druga tradicionalana dalmatinska jela

Jelovnik

Uz glavna jela koja spadaju u ponudu tradicionalne neretvanske i dalmatinske kuhinje nudimo i predjela i priloge kao što su; slane srdele i inćuni, riblje paštete i juhe, bakalar, domaći pršut, umbulo, Paški sir, domaće maslinovo ulje...

Uz neretvanske i dalmatinske specijalitete na našem jelovniku nalaze se i jela po narudžbi koja su standardni dio ponude većine klasičnih restorana kao što su mesna jela; Beefsteak, Ramstek, Bečki odrezak, svinjski i teleći koteleti, mješano meso, ražnjići, pljeskavice, čevapćići, svinjski lungić...

Jegulja t

Jegulja je najpoznatija predstavnica neretvanske gastronomije i posebna poslastica za sve naše goste. U Konobi Lanterna jegulje nudimo kroz cijelu godinu pripremajući ih u tradicionalnom neretvanskom brudetu. Pikantni neretvanski brudet serviramo uz kuhanu puru.
Također nudimo jegulju na ražnju i prženu jegulju.

Jegulja je najpoznatija predstavnica neretvanske gastronomije i posebna poslastica za sve naše goste. U Konobi Lanterna jegulje nudimo kroz cijelu godinu pripremajući ih u tradicionalnom neretvanskom brudetu. Pikantni neretvanski brudet serviramo uz kuhanu puru.
Također nudimo jegulju na ražnju i prženu jegulju.

Jegulja je najpoznatija predstavnica neretvanske gastronomije i posebna poslastica za sve naše goste. U Konobi Lanterna jegulje nudimo kroz cijelu godinu pripremajući ih u tradicionalnom neretvanskom brudetu. Pikantni neretvanski brudet serviramo uz kuhanu puru.
Također nudimo jegulju na ražnju i prženu jegulju.

Jegulja je najpoznatija predstavnica neretvanske gastronomije i posebna poslastica za sve naše goste. U Konobi Lanterna jegulje nudimo kroz cijelu godinu pripremajući ih u tradicionalnom neretvanskom brudetu. Pikantni neretvanski brudet serviramo uz kuhanu puru.
Također nudimo jegulju na ražnju i prženu jegulju.

Žabe t

Žabe su posebna i cijenjena delikatesa širom svijeta, a neretvanskom kraju su zbog močvarnog područja uobičajene te raznovrsno pripremane. U Konobi Lanterna žabe možete naručiti pohane, sa pršutom na gradela ili u brudetu u kombinaciji sa jeguljom.

Žabe su posebna i cijenjena delikatesa širom svijeta, a neretvanskom kraju su zbog močvarnog područja uobičajene te raznovrsno pripremane. U Konobi Lanterna žabe možete naručiti pohane, sa pršutom na gradela ili u brudetu u kombinaciji sa jeguljom.

Žabe su posebna i cijenjena delikatesa širom svijeta, a neretvanskom kraju su zbog močvarnog područja uobičajene te raznovrsno pripremane. U Konobi Lanterna žabe možete naručiti pohane, sa pršutom na gradela ili u brudetu u kombinaciji sa jeguljom.

Žabe su posebna i cijenjena delikatesa širom svijeta, a neretvanskom kraju su zbog močvarnog područja uobičajene te raznovrsno pripremane. U Konobi Lanterna žabe možete naručiti pohane, sa pršutom na gradela ili u brudetu u kombinaciji sa jeguljom.

Neretvanski gambori t

Neretvanski gambori ili tigraste kozice su vrsta vrlo cijenjenih morskih rakova. Neretvanski kanal njihovo je prirodno stanište pa su u sezoni izlova omiljena poslastica na jelovniku Konobe Lanterna. Gambore pripremamo na više načina; možete odabrati pastu sa gamborima, ražnjiće od gambora, gambore sa gradela ili gambore na buzaru.

Neretvanski gambori ili tigraste kozice su vrsta vrlo cijenjenih morskih rakova. Neretvanski kanal njihovo je prirodno stanište pa su u sezoni izlova omiljena poslastica na jelovniku Konobe Lanterna. Gambore pripremamo na više načina; možete odabrati pastu sa gamborima, ražnjiće od gambora, gambore sa gradela ili gambore na buzaru.

Neretvanski gambori ili tigraste kozice su vrsta vrlo cijenjenih morskih rakova. Neretvanski kanal njihovo je prirodno stanište pa su u sezoni izlova omiljena poslastica na jelovniku Konobe Lanterna. Gambore pripremamo na više načina; možete odabrati pastu sa gamborima, ražnjiće od gambora, gambore sa gradela ili gambore na buzaru.

Neretvanski gambori ili tigraste kozice su vrsta vrlo cijenjenih morskih rakova. Neretvanski kanal njihovo je prirodno stanište pa su u sezoni izlova omiljena poslastica na jelovniku Konobe Lanterna. Gambore pripremamo na više načina; možete odabrati pastu sa gamborima, ražnjiće od gambora, gambore sa gradela ili gambore na buzaru.

Jadranska riba t

Bijela morska riba zdrava je namirnica sa niskim udjelom masti, a vrlo bogata omega-3 masnim kiselinama. Bijela riba delikatna je za pripremu te je idealna pripremljena na žaru ili na lešo. Lubine, orade, zubace, škarpine i mnogu drugu kvalitetnu jadransku ribu nabavljamo svježu od lokalnih ribara te je kao takvu naši gosti naradije naručuju pripremljenu na gradela.

Bijela morska riba zdrava je namirnica sa niskim udjelom masti, a vrlo bogata omega-3 masnim kiselinama. Bijela riba delikatna je za pripremu te je idealna pripremljena na žaru ili na lešo. Lubine, orade, zubace, škarpine i mnogu drugu kvalitetnu jadransku ribu nabavljamo svježu od lokalnih ribara te je kao takvu naši gosti naradije naručuju pripremljenu na gradela.

Bijela morska riba zdrava je namirnica sa niskim udjelom masti, a vrlo bogata omega-3 masnim kiselinama. Bijela riba delikatna je za pripremu te je idealna pripremljena na žaru ili na lešo. Lubine, orade, zubace, škarpine i mnogu drugu kvalitetnu jadransku ribu nabavljamo svježu od lokalnih ribara te je kao takvu naši gosti naradije naručuju pripremljenu na gradela.

Bijela morska riba zdrava je namirnica sa niskim udjelom masti, a vrlo bogata omega-3 masnim kiselinama. Bijela riba delikatna je za pripremu te je idealna pripremljena na žaru ili na lešo. Lubine, orade, zubace, škarpine i mnogu drugu kvalitetnu jadransku ribu nabavljamo svježu od lokalnih ribara te je kao takvu naši gosti naradije naručuju pripremljenu na gradela.

Hobotnica i lignje t

Hobotnica je jedan od najpoznatijih morskih specijaliteta. Najčešće se priprema i poslužuje salata od hobotnice, a posebna je delikatesa i hobotnica ispod peke. Jadranske lignje iznimno su cijenjen i ukusan glavonošac. U Konobi Lanterna pripremaju se na mnogo načina; na gradela, pržene, pohane, punjene.

Hobotnica je jedan od najpoznatijih morskih specijaliteta. Najčešće se priprema i poslužuje salata od hobotnice, a posebna je delikatesa i hobotnica ispod peke. Jadranske lignje iznimno su cijenjen i ukusan glavonošac. U Konobi Lanterna pripremaju se na mnogo načina; na gradela, pržene, pohane, punjene.

Hobotnica je jedan od najpoznatijih morskih specijaliteta. Najčešće se priprema i poslužuje salata od hobotnice, a posebna je delikatesa i hobotnica ispod peke. Jadranske lignje iznimno su cijenjen i ukusan glavonošac. U Konobi Lanterna pripremaju se na mnogo načina; na gradela, pržene, pohane, punjene.

Hobotnica je jedan od najpoznatijih morskih specijaliteta. Najčešće se priprema i poslužuje salata od hobotnice, a posebna je delikatesa i hobotnica ispod peke. Jadranske lignje iznimno su cijenjen i ukusan glavonošac. U Konobi Lanterna pripremaju se na mnogo načina; na gradela, pržene, pohane, punjene.

Janjetina i teletina t

Janjetina i teletina su vrlo ukusno meso koje će se najčešće naći na dalmatinskim jelovnicima. Janjetina se tradicionalno priprema na ražnju, također i janjetina i teletina ispod peke, a poseban specijalitet Konobe Lanterna je janjetina sa gradela.

Janjetina i teletina su vrlo ukusno meso koje će se najčešće naći na dalmatinskim jelovnicima. Janjetina se tradicionalno priprema na ražnju, također i janjetina i teletina ispod peke, a poseban specijalitet Konobe Lanterna je janjetina sa gradela.

Janjetina i teletina su vrlo ukusno meso koje će se najčešće naći na dalmatinskim jelovnicima. Janjetina se tradicionalno priprema na ražnju, također i janjetina i teletina ispod peke, a poseban specijalitet Konobe Lanterna je janjetina sa gradela.

Janjetina i teletina su vrlo ukusno meso koje će se najčešće naći na dalmatinskim jelovnicima. Janjetina se tradicionalno priprema na ražnju, također i janjetina i teletina ispod peke, a poseban specijalitet Konobe Lanterna je janjetina sa gradela.

Tradicionalni domaći kolači t

U ponudi slastica u Konobi Lanterna naći ćete kotonjadu, kroštule, fritule, štrudle, baklavu, sušene smokve, ušećerene bademe te razne druge tradicionalne kolače i slastice. Naši gosti posebno uživaju u lubenici, šipcima, smokvama, kiwiju, mandarinama svježe ubranim iz našeg vrta.

U ponudi slastica u Konobi Lanterna naći ćete kotonjadu, kroštule, fritule, štrudle, baklavu, sušene smokve, ušećerene bademe te razne druge tradicionalne kolače i slastice. Naši gosti posebno uživaju u lubenici, šipcima, smokvama, kiwiju, mandarinama svježe ubranim iz našeg vrta.

U ponudi slastica u Konobi Lanterna naći ćete kotonjadu, kroštule, fritule, štrudle, baklavu, sušene smokve, ušećerene bademe te razne druge tradicionalne kolače i slastice. Naši gosti posebno uživaju u lubenici, šipcima, smokvama, kiwiju, mandarinama svježe ubranim iz našeg vrta.

U ponudi slastica u Konobi Lanterna naći ćete kotonjadu, kroštule, fritule, štrudle, baklavu, sušene smokve, ušećerene bademe te razne druge tradicionalne kolače i slastice. Naši gosti posebno uživaju u lubenici, šipcima, smokvama, kiwiju, mandarinama svježe ubranim iz našeg vrta.

Želite biti naši gosti? Kontaktirajte nas i posjetite!

Provjerite našu lokaciju na mapi. Pošaljite nam poruku putem kontakt forme ili nas jednostavno nazovite ili pošaljite email, brzo ćemo i rado odgovoriti na sve Vaše upite.

Kontakt